Skip to content

Upper St Martin’s Lane, Covent Garden

Location Covent Garden

Sector Commercial Office

Size 800m2 Timescale 13 weeks

Creating a warm and contemporary welcome.

Situated in the heart of Covent Garden, Upper St Martin’s Lane was refurbishment to bring the office building in line with the unique charm of this iconic area. Portview worked collaboratively with the designers to deliver an exceptional fit-out of the building’s interior and exterior.

To create a grand entrance, we replaced the doors with an oversized steel double door set with a feature canopy overhead with integrated LED lighting. When finishing the space to an exceptional standard, we took special care with the flooring fitting them to Cat A and Cat B standard.

When you step inside the building, your eyes will be automatically drawn to the contemporary reception area where natural materials fill the space. The bespoke reception desk was created using American black walnut with a brass trim. This is not just a desk, it’s the heart of the room.

With planters and a suspended decorative pendant feature overhead, it makes for a lasting first impression upon entering the building. To match the existing decor, we created wooden slatted panelling made from American walnut in the entrance, beside the lifts and above the reception desk. With lots of people entering and exiting the building, we made great use of the space by installing a bespoke bench seat with an upholstered cushion and back – perfect for taking a call, waiting for a colleague, or enjoying a morning coffee.

Next project commercial-office office