Skip to content

Clockwise Greenside

Located in Greenside House, the flexible workspaces measuring 3000m2 across five floors, have been delivered to meet the demand for offices closer to home.

Location Wood Green, London

Sector Commercial Office

The bright, airy space features two rooftop terraces with stunning views of the City of London and Alexandra Palace, and plenty of event spaces, breakout areas, kitchenettes, and a café. Using considered design to support differing work environment requirements, Clockwise Wood Green is comprised of 664 desks across five floors, with technology to support hybrid teams.

Celebrating the green spaces of the surrounding area, Clockwise Wood Green adopts a biophilic approach to design, demonstrated in a statement living wall of plants on the ground floor, which oxygenates surrounding spaces, and promotes a healthy and calming working environment to improve memory retention, cognitive function, and enhanced productivity.

A sophisticated setting which pays homage to Wood Green’s mixed residential and industrial use, Greenside House showcases the building’s metal and concrete construction, which is complemented by a 1980s post-modern design aesthetic, featuring a statement reception area finished in cream and pale pink terrazzo.

Next project commercial-office office